Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Skal du have monteret solfilm?

Vi monterer solfilm på personbiler og varevogne

Solfilm i høj kvalitet

Hos Bilglas Odense anvender vi udelukkende solfilm af høj kvalitet. Vi står også klar, når du har brug for rådgivning i forhold til valget af rudefilm til lige netop din bil eller varevogn. Vores priser er skræddersyede til vores kunder, og vi tilbyder altid den højeste kvalitet.

Vi kan montere solfilm for både private og erhvervskunder samt leasingselskaber og forsikringsselskaber. Kontakt os og hør mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud!

Hvorfor skal du montere solfilm?

Montering af solfilm i din bil og tonede ruder er ikke kun for de unge og smarte. Faktisk er der flere fordele ved at vælge at montere solfilm på dine ruder. Montering af solfilm i din bil er en fordel, fordi solfilmen blokerer for solens stråler. Med solfilm kan du derfor opnå en reduktion af varmen på op til hele 80 %. Med solfilm bliver indeklimaet i din bil bedre for de passagerer, som kører med. Montering af solfilm er også en god ide, hvis du ofte kører med dyr i bagagerummet eller på bagsædet.

Få råd og vejledning + et godt tilbud

Når du kontakter os hos Bilglas Odense, så er du altid sikker på kompetent råd og vedledning. Vi har mange års erfaring fra branchen og går højt op i kvaliteten af både solfilm og arbejdet med at få filmen monteret korrekt. Du kan derfor være sikker på et godt og professionelt resultat, når du bruger os.

Kontakt os for råd og vejledning og for et uforpligtende tilbud – vi kan kontaktes på 71 71 78 79 eller via vores kontaktformular.

Sidebar