Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Forsikringssagen

Vi får styr på alt det med forsikringen for dig

Er skaden sket?

Det første du tænker på, når du står med et stenslag eller en rude, som skal udskiftes, er måske ikke forsikringen. Det kan også være, det første du tænker er: “Gad vide, hvor dyrt det bliver?”. Samtidig har du måske ikke tid til at kontakte forsikringsselskabet selv. Det er her, vi hos Bilglas Odense, står klar til at hjælpe dig.

Når skaden sker – det gør den ind i mellem – står din bilrude eller dit bilglas til en udskiftning. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme hurtigt videre. Det gør vi ved at hjælpe dig med forsikringen. Det betyder, at vi fikser alt papirarbejdet for dig. Vi står for kontakten til forsikringsselskabet. Du skal bare oplyse, hvilket forsikringsselskab, det drejer sig om. Det er let og bekvemt!

Dækker din forsikring ved glasskade?

Er du i tvivl, om din forsikring nu egentlig dækker din glasskade? Hos Bilglas Odense vil vi gerne hjælpe dig med at kontakte din forsikring. Det eneste, det kræver, er, at du befinder dig sammen med os, ellers kan vi ikke overholde den nuværende datalov.

Find hurtigt ud af, om din forsikring dækker, når du får skader i bilglasset med hjælp fra os.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber

Bilglas Odense samarbejder med mange forsikringsselskaber. Ved glasskader skal der ikke udfyldes forsikringspapirer eller laves en skadesanmeldelse. Her skal vi kun oplyse dit registreringsnummer på din bil til dit forsikringsselskab.

Vi ved også, hvad vi skal spørge forsikringsselskaberne om. Ved du det?

Vil du kontaktes?

Udfyld kontaktformularen her på siden, hvis du har brug for hjælp til at få styr på det med forsikringen og har en glasskade, som vi skal hjælpe dig med.

Sidebar