Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Gratis lånebil hos Bilglas Odense

Vi stiller en gratis kundebil til rådighed ved rudeskift

Lån en gratis kundebil, når du skal undvære din egen

Når du får udskiftet din bilrude eller bilglas hos os, har du altid mulighed for at låne en kundebil. Vi tilbyder altid en rengjort og velholdt bil, fordi vi ønsker at gøre din kørsel behagelig, når du skal undvære din egen bil. Når du låner vores kundebil, er et eneste du selv skal stå for brændstoffet. Selve bilen låner du gratis, og forsikringen er inkluderet.

Det er nemt og gratis at låne vores kundebil

Det er ikke sjovt at undvære sin egen bil. Det ved vi godt, og derfor mener vi også, at det ikke skal være besværligt at låne en kundebil. Derfor søger vi for, at bilen er køreklar, inden du ankommer. Imens din egen bil er til reparation, har du fuld rådighed over vores kundebil. Det kan næsten ikke blive nemmere, for vi tanker den også igen, når du afleverer den.

Kontakt os for at høre mere om kundebilen

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at låne en kundebil hos Bilglas Odense? Det kan også være du vil høre nærmere om vores priser og services. Du kan altid skrive til os på mail eller ved at udfylde vores kontaktformular, eller du kan ringe til os på telefonnummer 71 71 78 79.

Sidebar