Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Hvad koster det at få repareret eller udskiftet en rude?

Vi skræddersyr vores priser til dig, så du får den bedste og billigste pris på løsningen til din bil

Skræddersyede priser til dig

Alle vores kunder er forskellige, og derfor skræddersyr vi vores priser til den enkelte kunde. Hos Bilglas Odense hænger prisen og kvaliteten sammen. Det betyder bl.a., at når vi skifter dine ruder, udskifter vi dem med glas, som er OE-kvalitet. OE-kvalitet betyder, at det er det samme, som originale ruder. Samtidig foretager vi kun vores arbejde på værkstedet. Vi reparerer og udskifter altså ikke dine ruder på en parkeringsplads.

Skal vi lave en pris til dig? Så ring til os på 71 71 78 79 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud.

Hvordan er vi konkurrencedygtige?

Prisen på din opgave afhænger af flere faktorer. Det er faktorer som kompleksiteten, størrelsen af ruden samt om ruden er med eller uden varme. Vi giver dig et tilbud, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi er dog konkurrencedygtige, fordi vi kan købe bilruder ind i større mængder.

Vi er oplært i autoskader, og er specialister i montering og reparation af ruder. Derfor har vi stor erfaring, og det betyder, at vi arbejder effektivt. Når vi arbejder hurtigt, kommer besparelsen på vores arbejdsløn dig til gode. Derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser, når vi monterer og reparerer dine bilruder.

Har du flere biler? Vi finder en fleksibel løsning

Når du skal have monteret bilruder på flere biler, kan vi tilbyde dig en konkurrencedygtig og fleksibel løsning. Kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning, der dækker alle dine behov. Vi kan finde en fordelagtig pris, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Sidebar