Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Udskiftning og reparation af ruder for erhverv

Vi udskifter og reparerer bilruder for erhvervskunder fleksibelt og hurtigt

Få ruden udskiftet, når det passer dig

Bilglas Odense udskifter ruder på biler og varevogne for en lang række erhvervskunder.

Vi vil gerne gøre det nemt for vores erhvervskunder, når ruden skal skiftes. Derfor tilbyder vi den specielle service, at vi kan skifte ruderne i bilerne uden for din arbejdstid. Det betyder, at du kan få skiftet ruden, uanset om det er weekend eller aften. Nemt!

Fordele ved at bruge Bilglas Odense

  • Vi henter og bringer jeres bil, når I ikke bruger den
  • Gratis stenslagsplastre
  • Gratis kundebil

Bilruden beskytter dig – og dine medarbejdere

Når en bil kører galt, beskytter ruden også passageren. Hvis bilruden ikke er monteret rigtigt, kan du risikere, at den falder ud. Det forringer bilens sikkerhedsmæssige egenskaber markant.

Du bevarer fabriksgarantien

Når du som erhvervskunde får skiftet bilruden hos Bilglas Odense, bevares fabriksgarantien. Som kunde har du altså den samme garanti, uanset om forhandleren eller Bilglas Odense skifter din rude. EU sikrede for få år tilbage, at små uafhængige værksteder kan reparere biler, uden at kundens garanti forsvinder.

Priser og service i top

Hos Bilglas Odense ved vi godt, at det er vigtigt for dig, hvor hurtigt du kan blive kørende igen. Du vil også gerne have konkurrencedygtige priser. Derfor stiller vi en lånebil til rådighed, og vi indberetter skaden til forsikringsselskabet.

Kontakt os i dag for at få en fordelagtig pris på din opgave – ring på 71 71 78 79 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Sidebar