Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Vi er specialister i udskiftning af bilglas

Vi er professionelle og arbejder for, at det skal være nemt og sikkert for dig

Hvem er Bilglas Odense?

Bilglas Odense er for dig, der lægger vægt på professionelt arbejde og som samtidig har brug for at få udført reparation eller skift af en rude hurtigt og eventuelt også uden for din egen arbejdstid.

Hos Bilglas Odense er vi lært op i autoskader, og derfor kan du altid forvente et professionelt stykke arbejde. Samtidig foretager vi kun arbejde på vores værksted – aldrig på en parkeringsplads. Vi foretager udskiftning og reparation af bilglas og ruder på både varevogne og personbiler. Vi laver også montering af solfilm.

Vores typiske kundebase består af både private kunder og erhvervskunder samt flådekunder, leasingselskaber og forsikringsselskaber.

Hvorfor skal du vælge os?

Vores erhvervskunder får den specielle service, at ruderne kan udskiftes uden for deres åbningstider – både aften og weekend. Udover det, så tilbyder vi alle vores kunder følgende:

  • Vi ordner alt med forsikringen
  • Vi kan hente og bringe bilen i Odense og omegn
  • Gratis lånebil inkl. forsikring
  • Alt vores glas er OE-kvalitet
  • Skræddersyede priser til både private kunder og erhvervskunder
  • Ingen bøvl med forsikringen (det klarer vi)

Vi er derfor det rigtige valg for dig, som ønsker sammenhæng mellem pris og kvalitet samt en høj grad af fleksibilitet.

Hvor kan du finde os?

Vores værksted ligger i Odense, og her foretager vi alle reparationer og rudeskift. Hvis du ikke selv har mulighed for at få din bil til vores værksted, så henter vi den gerne. Vi henter og bringer biler i hele Odense og omegn.

Vi holder gerne åbent efter aftale uden for vores normale åbningstider. Vi påskønner, at du ringer i forvejen, så vi kan reservere tid og plads på værkstedet.

Sidebar