Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Skal bilruden skiftes?

Vi skifter bilruder på både varevogne og personbiler

Udskiftning af bilrude, når det passer dig

Vi foretager udskiftning og reparation af ruder på personbiler og varevogne. Det eneste du selv skal gøre, er at ringe i forvejen, for at vi kan sikre os, der er plads på værkstedet og tid til opgaven. Du kan ringe både i eller uden for åbningstiden. Vi kan også transportere din bil i og omkring Odense.

Er du erhvervskunde, udskifter vi din bilrude uden for dine åbningstider – uanset om det er aften eller weekend. Ring til os på 71 71 78 79 og få en pris på skift af bilrude!

Vi udskifter altid din bilrude på værkstedet

Vi er lært op inden for autoskader, og vi udskifter kun dine bilruder med glas af OE-kvalitet. Hos os bliver bilruden skiftet på værkstedet – ikke på en parkeringsplads. Det er ofte fristende at lade bilruden blive skiftet, hvor du holder bilen til hverdag. På langt sigt er det dog ikke en holdbar løsning, for bilruden skal jo monteres korrekt. Monteres din bilrude ikke korrekt, kan der opstå spændinger, hvilket kan medføre din rude revner.

Du har mulighed for en lånebil

Vores priser er skræddersyet, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Har du brug for en lånebil, mens din rude bliver skiftet, stiller vi den gratis til rådighed – og det inkl. forsikring. Lånebilen er selvfølgelig rengjort og tanket, så den er lige klar til at køre af sted i.

Vi klarer papirarbejdet til forsikringsselskabet

Når du får din bilrude skiftet hos Bilglas Odense, bevares fabriksgarantien på din bil. Samtidig klarer vi alt papirarbejdet til forsikringsselskabet – lige fra din anmeldelse til afregningen.

Sidebar