Samarbejder med alle forsikringsselskaber

Et stenslag i forruden?

Hos Bilglas Odense klarer vi det hurtigt og professionelt

Stenslaget rammer, når du mindst forventer det

Du kan være sikker på, at et stenslag altid rammer, når du ikke har tid til det. Derfor reparerer vi stenslag på personbiler og varevogne hurtigt, så du kan komme videre. Vi er lært op inden for autoskader. Uanset om dit stenslag er lille eller er et af de mere vanskelige, så kan vi spare dig for en ny bilrude.

Kontakt os med det samme og få en pris på reparation af dit stenslag!

Kan mit stenslag repareres?

Dit stenslag kan repareres, hvis det er under 2 cm i diameter. Hvis du får et stenslag, skal du dække det til med tape og plaster så hurtigt, som muligt. Det gør, at der ikke kommer snavs og skidt i revnen, og det giver en bedre reparation.

Vi foretager reparation af stenslag på værkstedet

Vi reparerer dit stenslag på et professionelt værksted, fordi væsken til reparationen virker optimalt ved 20 graders varme og uden sollys. Samtidig skal stenslag repareres i tørvejr, fordi det skal limes sammen. Vi reparerer dit stenslag på værkstedet, for at holde kvaliteten.

Det tager ikke lang tid at foretage en stenslagsreparation. Alligevel er det en god ide at ringe i forvejen, så vi kan sikre os, vi har plads og tid til opgaven. Du kan ringe både i og uden for åbningstiden. Vi klarer det på den dag, du kontakter os. Det betyder også, at du ikke skal stå uden din bil en hel dag.

Sidebar